Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin
Plan afspraak

Verlichtingsplan laten maken voor je tuin

Bij het ontwerpen, verbouwen en inrichten van je tuin is het een slimme keus om goed na te denken over de tuinverlichting. De juiste verlichting zorgt er namelijk voor dat je (nieuwe) tuin ook schittert wanneer het donker is. Om de tuinverlichting tot in de puntjes geregeld te hebben kun je een verlichtingsplan laten maken. We leggen je uit wat een lichtplan is, wat je kunt verwachten van zo’n ontwerp en wat de kosten zijn.

Licht op de juiste plek

Wat is een verlichtingsplan?

Een verlichtingsplan is een strategisch ontwerp waarbij zorgvuldig wordt nagedacht over de plaatsing, het type en de intensiteit van verlichtingsarmaturen binnen een bepaalde ruimte, vaak toegepast op huizen, kantoren, en natuurlijk, tuinen. Het primaire doel is het verbeteren van de esthetiek, de veiligheid en de functionaliteit van de ruimte na zonsondergang.

optimaal verlichten

De voordelen van een doordacht lichtplan

Met een maatwerk lichtplan voor je tuin ontdek je hoe lichtbronnen zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet. Dit zorgt er niet alleen voor dat je tuin ook als het donker is straalt, maar creëert ook een veilige buitenomgeving. Een verlichte tuin is namelijk minder aantrekkelijk voor inbrekers en verkleint daarnaast de kans op struikel- of valpartijen van jezelf en je gasten. Bovendien weet je, of de hovenier, met een gedetailleerd lichtplan precies hoe en waar de verlichting geplaatst moet worden bij het aanleggen van je tuin. Een doordacht verlichtingsplan voor je tuin biedt dus meerdere voordelen:

  • Optimaal gebruik van de ruimte
  • Accentueert tuinkenmerken en architectuur
  • Extra sfeer & veiligheid
GARANTIE VAN LUXE & KWALITEIT

Lichtplan voor uw tuin laten maken

Wil je de verlichting in je tuin op orde hebben en ook ’s avonds en ’s nachts optimaal genieten van je buitenruimte? Laat dan een verlichtingsplan maken door Nova Outdoor! In een gedetailleerd ontwerp op maat zie je precies op welke plek verlichting wordt geadviseerd en krijg je zelfs suggesties voor geschikte buitenarmaturen. Meer weten? Neem contact op met ons!

Neem contact op

Een assortiment luxe tuinverlichting

De mooiste tuinverlichting kunnen wij ook leveren. Ons assortiment luxe tuinverlichting bestaat uit producten van de beste gerenommeerde merken op het gebied van tuinmeubelen, -verlichting en -accessoires. Bekijk het assortiment hier.

Volledige ontzorging door Nova Outdoor

Bij Nova Outdoor specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte verlichtingsplannen die je tuin naar een hoger niveau brengt. Ons team staat klaar voor een ontwerp dat de veiligheid, schoonheid en functionaliteit van je tuin verhoogt. Klaar om je droomtuin te ontwerpen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Inspiratie, tips en exclusieve deals in je mailbox

Wil jij inspiratie op het gebied van exclusieve tuinen ontvangen, tips lezen voor het optimaal onderhouden van je tuin en/of als eerste op de hoogte zijn van exclusieve deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijf formulier