Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin
Blog

Tips voor een sfeervolle buitenkeuken

Een extra kook- en leefruimte buiten wordt steeds populairder. Het is een verlenging van je leefruimte, je hebt geen last van kookgeuren in je huis en geniet meer van het buitenleven. In dit artikel zullen we een aantal tips delen over hoe je een sfeervolle buitenkeuken realiseert.  

De juiste apparatuur  

Om een buitenkeuken te realiseren heb je ook goede apparatuur nodig, het materiaal moet goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Zo werken wij vaak met de luxe buitenkeukens van Zuyd Outdoor Kitchen. Ben jij benieuwd naar zo’n hoogwaardige buitenkeuken? Kom een showmodel bekijken in onze Nova Outdoor showroom

Sfeer creëren  

Een buitenruimte kan al gauw sfeerloos overkomen. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om het gezelliger en sfeervoller te maken. Door te investeren in luxe tuinmeubelen, creëer je meteen een uitnodigende plek. Voeg wat groen toe met planten in potten en/of een buitenhaard die geschikt is voor elk seizoen en geef een huiselijk gevoel aan je buitenruimte.  

Luxe tuinverlichting 

Het is belangrijk dat je tuin goed is verlicht, het is praktisch en het geeft sfeer aan je tuin. Exclusieve tuinverlichting vind je bij Nova Outdoor. Ons assortiment luxe verlichting voor je tuin bestaat uit hoogwaardige designproducten die je tuin omtoveren tot elegante buitenruimte.

Ontwerpen buitenkeuken 

Het plaatsen van een buitenkeuken is een geweldige manier om een praktische en gastvrije buitenruimte te creëren. Bij Nova Outdoor tekenen we de buitenkeuken van je dromen in wanneer je een tuinontwerp laat maken. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe jouw tuin inclusief buitenkeuken eruit komt te zien!

Inspiratie, tips en exclusieve deals in je mailbox

Wil jij inspiratie op het gebied van exclusieve tuinen ontvangen, tips lezen voor het optimaal onderhouden van je tuin en/of als eerste op de hoogte zijn van exclusieve deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijf formulier