Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin

samen realiseren we je droomtuin

Samen met de beste hoveniers zorgen we dat het ontwerp van jouw droomtuin werkelijkheid wordt. We brengen je in contact met één van onze top partners en ondersteunen tijdens het gehele aanlegproces. Zo zorgen we samen dat jouw nieuwe tuin in de hoogste kwaliteit wordt gerealiseerd.

Kwaliteit voorop

een duurzame tuin voor jarenlang plezier

In onze ontwerpen maken we veelvuldig gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Dezelfde eigenschappen verwachten wij ook terug te zien in de aanleg van de tuin. Bij Nova Outdoor vinden we immers dat een nieuwe tuin tientallen jaren meegaat. We kiezen onze partners dan ook zorgvuldig en brengen je in contact met de juiste hovenier voor jouw unieke tuin.

Klaar om de tuin van je dromen te realiseren?
tuinontwerp aanvragen

BEKIJK ONze partners

We werken al jarenlang met enorm veel plezier samen met Puur Hoveniers. Dit vakkundige hoveniersbedrijf uit Haarle heeft veel ervaring met het aanleggen van exclusieve tuinen en vertaald onze ontwerpen zorgvuldig naar de realiteit.

Bekijk website

Meeuwis de Vries Tuinen is onze favoriete hovenier uit Gelderland. Dankzij hun ervaring en expertise worden onze ontwerpen nauwkeurig vertaald naar de realiteit. Met een hoogwaardig afgewerkte tuin als resultaat.

Bekijk website