Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin
Home / Projecten / Luxe villa tussen de weilanden

Luxe villa tussen de weilanden

Te midden van uitgestrekte weilanden staat deze prachtige droomvilla, waar modern comfort samensmelt met de natuurlijke omgeving.

Bekijk meer

Vraagstuk

De keuze voor vierkante vormen in de tuin weerspiegelt de strakke lijnen die de klant wenste, terwijl het tevens een gevoel van orde en symmetrie toevoegt aan de buitenruimte. Inclusief een stijlvolle carport met genoeg ruimte. De verlichte trap zorgt voor een chique uitstraling en er is natuurlijk nagedacht over een gastvrije entree die rolstoel- en kinderwagenvriendelijk is. Onder de villa bevindt zich een ondergrondse garage, deze moet makkelijk te bereiken zijn. Natuurlijk mag een wellness om te genieten van ultieme ontspanning niet ontbreken. Omringd door de schoonheid van de natuur is er in dit ontwerp gekozen voor een grote zwemvijver. Ook biedt de tuin de ruimte om een wandeling te maken. De afstyling maakt het plaatje compleet. Dit is zorgvuldig gekozen om de luxueuze uitstraling en het comfort van de buitenruimte te versterken.

Bekijk meer beelden

De beelden spreken voor zich

Geïnspireerd?

Bekijk meer projecten zoals deze
Vraag zelf een tuinontwerp aan

Inspiratie, tips en exclusieve deals in je mailbox

Wil jij inspiratie op het gebied van exclusieve tuinen ontvangen, tips lezen voor het optimaal onderhouden van je tuin en/of als eerste op de hoogte zijn van exclusieve deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijf formulier