Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin
Plan afspraak
Home / Merken / Zaque

Exclusieve tuinmeubelen van Zaque

Met de tuinmeubelen van Zaque ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en sfeer!

Bekijk Zaque assortiment

Zaque

Zaque is een populair merk voor de meubelen in exclusieve tuinen. Het Nederlandse merk biedt een zeer ruim assortiment tuinmeubelen en bijpassende lifestyle producten.

Ons assortiment Zaque

Bij Nova Outdoor vind je een selectie van de meest verkochte Zaque producten. Bekijk de loungesets van Zaque in onze shop of neem contact op als je op zoek bent naar een model die je niet in de shop vind. Over het algemeen kunnen we alles van Zaque leveren. We helpen je graag!

Populaire producten

Hieronder vind je een overzicht van populaire producten van Zaque.

Bekijk ons aanbod van Zaque

Zaque producten bestellen bij nova outdoor

Bij Nova outdoor kun je terecht voor de meest exclusieve en luxe tuinmeubelen, -verlichting en -accessoires. Kom langs in onze showroom, laat je adviseren door onze ontwerpstudio of neem contact op voor een persoonlijk advies voor jouw tuin! Samen benutten we het volledige potentieel van je buitenruimte en realiseren we de tuin van je dromen. Naast Zaque, bestaat ons assortiment ook uit tuinmeubelen en -accessoires van Atelier Vierkant, Royal Botania en Lombardo. Bekijk de mooiste producten voor je tuin direct in onze webshop.

Inspiratie, tips en exclusieve deals in je mailbox

Wil jij inspiratie op het gebied van exclusieve tuinen ontvangen, tips lezen voor het optimaal onderhouden van je tuin en/of als eerste op de hoogte zijn van exclusieve deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijf formulier