Nova Outdoor
Dé partner voor het realiseren van jouw exclusieve droomtuin
Home / Merken / Lombardo

Exclusieve tuinverlichting van Lombardo

Met de tuinverlichting van Lombardo ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en sfeer!

Bekijk Lombardo assortiment

Lombardo

Lombardo tuinverlichting

Lombardo is hét merk voor de tuinverlichting in jouw buitenruimte. Het Italiaanse merk staat bekend om innovatie, design en kwaliteit. Wil jij enorm veel sfeer creëren en ook 's avonds van jouw droomtuin genieten? Dan is de tuinverlichting van Lombardo een uitstekende keuze!

Ons assortiment Lombardo

In onze webshop vind je een selectie van onze meest verkochte Lombardo producten. Ben je op zoek naar een tuinverlichting, -meubelen of -accessoires van Lombardo die niet in onze webshop zijn te vinden? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen we alles van Lombardo leveren. We helpen je graag!

Populaire producten

Hieronder vind je een overzicht van populaire producten van Lombardo.

Bekijk ons aanbod van Lombardo

Lombardo producten bestellen bij nova outdoor

Bij Nova outdoor kun je terecht voor de meest exclusieve en luxe tuinmeubelen, -verlichting en -accessoires. Kom langs in onze showroom, laat je adviseren door onze ontwerpstudio of neem contact op voor een persoonlijk advies voor jouw tuin! Samen benutten we het volledige potentieel van je buitenruimte en realiseren we de tuin van je dromen. Naast Lombardo, bestaat ons assortiment ook uit tuinmeubelen en -accessoires van Atelier Vierkant, Royal Botania en Higold. Bekijk de mooiste producten voor je tuin direct in onze webshop.

Inspiratie, tips en exclusieve deals in je mailbox

Met Nova outdoor kun je het volledige potentieel van je tuin aankleden. Kom bij ons op kantoor en we geven je advies over het combineren van potten en planten.

Inschrijf formulier